Laatste wedstrijd wintercompetitie

Laatste wedstrijd wintercompetitie

Zondag 26 maart is alweer de laatste wedstrijd van de wintercompetitie. Wil je nog meedoen? Meld je dan snel aan via chc@rijenmenvereniging.nl. Aanmelden kan tot 3 dagen voor de wedstrijd. Tot dan!

Wie kunnen meedoen?
De Hulhorst wintercompetitie is opengesteld voor leden van rij-en menvereniging Mensinghe, pensionklanten van de Hulhorst en 16+ lesklanten van Dick Wieken (uitsluitend in overleg met Dick Wieken).

Je kunt meedoen in de klassen BB zonder galop t/m Z2. De wedstrijd is opengesteld voor pony’s en paarden. Er kan per combinatie 1 proef gereden worden. Elke deelnemer krijgt direct na het rijden van de proef persoonlijk toelichting van de jury. Een startpas is niet verplicht. Heb je wel een startpas, dan rij je in dezelfde klasse of hoger. Officieel wedstrijdtenue is niet verplicht, een cap uiteraard wel!

Welke proef rij je?
De eerste proef uit het proeven schema van de KNHS uit de desbetreffende maand wordt verreden.

Na de laatste wedstrijd van deze competitie wordt er een eindklassement opgemaakt waaruit een competitiewinnaar komt. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je minstens drie van de vier
wedstrijden hebben meegereden. Wij hebben een mooie prijs klaarliggen en de wisselbeker voor
de beste ponycombinatie en beste paardencombinatie van de wintercompetitie 2022/2023.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar: chc@rijenmenvereniging.nl. Vermeld hierbij naam deelnemer, naam paard of pony, eigen of manege paard/pony, wel of niet in het bezit van een startpas en in welke klasse je wilt starten.

Kosten
Mee doen kost €9,- per proef. Aanmelden kan tot 3 dagen voor de dag van de wedstrijd. Bij afmelden na
de definitieve startlijst blijft het inschrijfgeld verschuldigd. De wedstrijd gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

Foto’s
Tijdens de proeven worden er foto’s gemaakt, als je hier bezwaar tegen hebt dit graag vermelden bij de aanmelding.

Reglement
De deelnemer is zelf verantwoordelijk om bekend te zijn met het reglement. Deze is te vinden op de site van de Rij- en menvereniging Mensinghe. Uitzonderingen op het reglement kunnen altijd worden
gemaakt in overleg met de betrokkenen.