Ponykampen

Aan het begin en aan het einde van de zomervakantie organiseert Manege de Hulhorst een gezellig ponykamp. In 2023 zijn de ponykampen van 24 tot en met  28 juli en van 21 tot en met 25 augustus. Van maandag tot en met vrijdag kun je meedoen, op een manegepony of met je eigen pony. Het is ook mogelijk om een dag mee te doen. We maken veel buitenritten, bijvoorbeeld naar het Mensingebos en naar de Zuursche Duinen. Naast paardrijden organiseren we allerlei leuke activiteiten. Iedereen kan zich aanmelden voor het ponykamp; de minimumleeftijd is 7 jaar. Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. Als er teveel belangstelling is voor twee ponykampen, organiseren we een extra ponykamp. 

Aanmelden

Je kunt je op twee manieren aanmelden voor het ponykamp. In de manege liggen formulieren voor het ponykamp. Het ingevulde formulier lever je in bij Dick Wieken. Je kunt ook een mail sturen naar dehulhorst@gmail.com. Vermeld in het bericht:
– naam en leeftijd van de deelnemer
– of je aan het eerste of tweede ponykamp meedoet
– het telefoonnummer van ouders/verzorgers
– dieetwensen en/of medicijngebruik

Kosten

Het ponykamp kost € 275,00. Daarvan moet € 100,00 betaald zijn voor 1 juli. De rest betaal je bij de start van het ponykamp. Je maakt het bedrag over op rekeningnummer NL64RABO0117307890 onder vermelding van naam en 1e of 2e ponykamp. 

Voor meer informatie kun je bellen naar Dick Wieken, tel. 050 501 4041.