Ponykampen

Aan het begin en aan het einde van de zomervakantie organiseert Manege de Hulhorst een gezellig ponykamp. In 2024 zijn de ponykampen van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli en van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus. Deze ponykampen zijn volgeboekt! Vanwege de grote belangstelling organiseren we van 26 tot en met 30 augustus een extra ponykamp. Je kunt meedoen op een manegepony of met je eigen pony. Het is ook mogelijk om een dag mee te doen. We maken veel buitenritten, bijvoorbeeld naar het Mensingebos en naar de Zuursche Duinen. Naast paardrijden organiseren we allerlei leuke activiteiten. Iedereen kan zich aanmelden voor het ponykamp; de minimumleeftijd is 7 jaar. Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. 

Aanmelden

Je kunt je op twee manieren aanmelden voor het ponykamp. In de manege liggen formulieren voor het ponykamp. Het ingevulde formulier lever je in bij Dick Wieken. Je kunt ook een mail sturen naar dehulhorst@gmail.com. Vermeld in het bericht:
– naam en leeftijd van de deelnemer
– aan welk ponykamp je meedoet
– het telefoonnummer van ouders/verzorgers
– dieetwensen en/of medicijngebruik

Kosten

Het ponykamp kost € 300,00. Daarvan moet € 100,00 betaald zijn voor 1 juli. De rest betaal je bij de start van het ponykamp. Je maakt het bedrag over op rekeningnummer NL64RABO0117307890 onder vermelding van naam en 1e, 2e of 3e ponykamp. 

Voor meer informatie kun je bellen naar Dick Wieken, tel. 050 501 4041.