Meld je aan voor ons ponykamp 2024

Meld je aan voor ons ponykamp 2024

Ook dit jaar organiseren we twee ponykampen: van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli en van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus. Als je wilt meedoen, meld je dan snel aan! Dat kan op twee manieren. Je kunt een formulier invullen en dat inleveren bij Dick Wieken. Formulieren liggen in de manege. Je kunt ook een mail sturen naar dehulhorst@gmail.com. Vermeld daarbij je naam, adres en leeftijd en het telefoonnummer van ouder/verzorger en eventuele dieetwensen. Minimumleeftijd is 7 jaar. Per kamp kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. Als er te veel aanmeldingen zijn voor de twee ponykampen, organiseren we een extra ponykamp. Vind je een week te lang, dan kun je ook een dag meedoen.

Kosten

De kosten van dit kamp zijn 300 euro. Daarvan moet 100 euro zijn betaald voor 1 juli. De rest kan betaald worden op de eerste dag van het ponykamp. Het kampgeld kan ook worden overgemaakt op rekeningnummer NL64RABO 0117307890 onder vermelding van naam + week (datum).

Meer informatie

Meer informatie over onze ponykampen vind je op deze website onder de kop ‘Ponykampen’. Je kunt ook bellen met Dick Wieken, tel. 050 – 501 40 41.