Voorlopige startlijst dressuurwedstrijd 17 december

Voorlopige startlijst dressuurwedstrijd 17 december

Voor de dressuurwedstrijd op 17 december hebben zich zoveel deelnemers aangemeld, dat we de wedstrijd verdelen over 2 dagen. Op zondag 17 december zijn de klasse B zonder galop en de klasse L aan de beurt. Op zondag 21 januari is de klasse B met galop aan de beurt.

Waarom splitsen we de wedstrijd?

Er hebben zich heel veel deelnemers aangemeld. Als die allemaal op 17 december meedoen, is dat voor de pony’s en paarden veel te zwaar. Dierenwelzijn is voor ons erg belangrijk, daar hebben jullie natuurlijk alle begrip voor! Vanwege de kerstvakantie en wedstrijden in de eerste weekenden van januari, kan het tweede deel van de dressuurwedstrijd pas op 21 januari verreden worden.

Voorlopige startlijst 17 december

Bij dit bericht vind je de voorlopige startlijst. Op die lijst staat hoe laat de deelnemers aan de beurt zijn en op welke pony / welk paard ze meedoen. Heb je daar een vraag over, neem dan contact op met Dick Wieken of stuur een mail naar dehulhorst@gmail.com. Dat kan tot uiterlijk dinsdag 12 december. Woensdag 13 december komt de definitieve startlijst op de website. Het is mogelijk dat er verschil zit tussen de voorlopige en de definitieve startlijst. Controleer dus goed de starttijden op de definitieve startlijst.

Voorlopige startlijst 21 januari

Bij dit bericht vind je ook alvast de voorlopige startlijst voor de wedstrijd op 21 januari. Meer informatie over de wedstrijd op 21 januari komt uiterlijk 7 januari op de website.

Dressuurproeven oefenen

Bij dit bericht vind je ook de dressuurproeven voor de wedstrijd op 17 december en 21 januari.