Meld je aan voor ons ponykamp!

Meld je aan voor ons ponykamp!

Ook dit jaar organiseren we twee ponykampen: van 12 tot en met 16 juli en van 9 tot en met 13 augustus. Meer informatie over onze ponykampen vind je op onze website onder de kop ‘Ponykampen’. We gaan er van uit dat de deelnemers kunnen overnachten in de manege. Aanmelden kan op twee manieren. Je kunt een formulier invullen en dat inleveren bij Dick Wieken. Formulieren liggen in de manege. Je kunt ook een mail sturen naar dehulhorst@gmail.com. Vermeld daarbij naam, adres en leeftijd van de deelnemer, telefoonnummer van ouder/verzorger en eventuele dieetwensen.

Kosten
De kosten van het ponykamp zijn 250 euro. Daarvan moet 100 euro zijn betaald voor 1 juli 2021. De rest kan overgemaakt worden bij aanvang van het ponykamp. Het kampgeld kan overgemaakt worden op IBAN NL64RABO0117307890 onder vermelding van naam en week (datum).

Meer informatie
Wil je meer informatie over onze ponykampen, bel dan met Dick Wieken, tel. 050 – 501 40 41. Per kamp kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. Geef je snel op, want vol = vol! Bij veel belangstelling organiseren we een extra ponykamp.
Mocht je een week te lang vinden, dan kun je ook een dag meedoen.