Gaan de lessen weer van start? Nog even geduld!

Gaan de lessen weer van start? Nog even geduld!

We willen graag vanaf 4 mei weer starten met de jeugdlessen. Of dat kan, hangt af van de toestemming die de gemeente moet geven. Hopelijk komt die toestemming snel. Als we weer les kunnen geven, zijn daar wel strenge voorwaarden aan verbonden. Bijvoorbeeld dat ouders en vriendjes niet mogen blijven kijken. En dat er een kwartier zit tussen de lessen. Zodra we van de gemeente toestemming hebben, melden we dat op de website. Met alle regels waaraan we ons moeten houden. Want ook wij doen er alles aan om verspreiding van het coronavirus te beperken. Houd dus de website in de gaten!

Vrij rijden is al wel mogelijk!
Een uurtje vrij rijden is nu al mogelijk. Dit uur gaat van je leskaart af. Uiteraard volgen we daarbij de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat je zelf op en af kunt zadelen en dat je geen vrienden of familieleden meeneemt naar de manege. Na het rijden verwachten we van je dat je de manege verlaat. Het is niet toegestaan om op de manege te blijven.

Het vrij rijden kan alleen wanneer dit telefonisch is besproken met Dick Wieken. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer 050 501 40 41.