Meld je aan voor ons ponykamp

Meld je aan voor ons ponykamp

Ook dit jaar organiseren we twee ponykampen: van 18 tot en met 22 juli en van 15 tot en met 19 augustus. Aanmelden kan op twee manieren. Je kunt een formulier invullen en dat inleveren bij Dick Wieken. Formulieren liggen in de manege. Je kunt ook een mail sturen naar dehulhorst@gmail.com. Vermeld daarbij naam, adres en leeftijd van de deelnemer, telefoonnummer van ouder/verzorger en eventuele dieetwensen. Per kamp kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. Als er te veel aanmeldingen zijn voor de twee ponykampen, organiseren we een extra ponykamp. Vind je een week te lang, dan kun je ook een dag meedoen.

Kosten
De kosten van het ponykamp zijn 275 euro. Daarvan moet 100 euro zijn betaald voor 1 juli 2022. De rest kan overgemaakt worden op de eerste dag van het ponykamp. Het kampgeld kan overgemaakt worden op IBAN NL64RABO0117307890 onder vermelding van naam en eerste of tweede week.

Meer informatie
Meer informatie over onze ponykampen vind je op deze website onder de kop ‘Ponykampen’. Je kunt ook bellen met Dick Wieken, tel. 050 – 501 40 41.