Dressuurwedstrijd manege de Hulhorst

Dressuurwedstrijd manege de Hulhorst

Alle rijdende klanten van manege de Hulhorst in Roden kunnen op zondag 22 mei 2022 meedoen aan een dressuurwedstrijd. Je kunt je aanmelden voor de klasse B zonder galop, B met galop of klasse L voor gevorderden. Bij de binnenbak en in de kantine liggen inschrijfformulieren. Het inschrijfgeld is € 8,50 per persoon. Dit betaal je contant en gepast op 22 mei bij het wedstrijdsecretariaat in de kantine.

Goed om te weten

  • Wedstrijdkleding is niet verplicht
  • Uiteraard zijn een veilige cap en goede rijkleding wel verplicht
  • De startlijst vind je uiterlijk 15 mei op de website. Op de startlijst kun je zien hoe laat je aan de beurt bent. We vragen je om ongeveer 30 minuten voor je starttijd aanwezig te zijn.
  • Wij zorgen er voor dat alle pony’s en paarden er piekfijn uitzien. Ook opzadelen hoef je niet zelf te doen.
  • De proeven komen langs de binnenbak te liggen en zijn binnenkort op onze site te vinden. Hiermee kan je thuis al goed oefenen! Ook in de lessen besteden we aandacht aan de proeven.

De wedstrijddag, hoe gaat dat allemaal?

Je meld je aan bij het secretariaat in de kantine. Hier betaal je het inschrijfgeld. Daarna mag je naar de ponystallen gaan. Daar staat een instructrice of vrijwilliger die er voor zorgt dat iedereen op tijd op de juiste plek staat.
Belangrijk: alle deelnemers willen natuurlijk in alle rust hun proefje rijden. Loop daarom niet langs de binnenbak, maar buitenom naar de stallen. Heb je spullen in een kist of kast, loop dan alleen langs de binnenbak als er geen proefje gereden wordt. Je kunt het beste je spullen ophalen voordat jouw klasse begint. We vragen iedereen die langs de bak zit of staat, rustig te zijn tijdens de proeven.
De vrijwilligers of je eigen ouders mogen je in de bak op je pony helpen en stijgbeugels op maat maken.
De prijsuitreiking is 15 minuten na afloop van de gereden klasse in de kantine. We hebben leuke prijzen en alle deelnemers krijgen een mooi lintje met hun protocol (cijferlijst) mee.
Prijzen en protocollen die niet opgehaald zijn bewaren we nog twee weken op de manege.

Professionele fotograaf aanwezig

Esmeralda Kroon Fotografie gaat mooie foto’s maken van de deelnemers. Deze foto’s kun je bestellen. Bij het wedstrijdsecretariaat liggen kaartjes met informatie over het bestellen van de foto’s. Uiteraard melden we op onze social mediakanalen wanneer de foto’s klaar zijn. Zelf filmen en foto’s maken mag ook. Gebruik geen flitser, want daar schrikken onze pony’s en paarden van.