Help manege de Hulhorst de coronacrisis door!

Help manege de Hulhorst de coronacrisis door!

Beste manegeklanten,

Het zal jullie niet zijn ontgaan. Ook wij hebben moeten besluiten om alle activiteiten gedurende de coronacrisis stil te leggen. Hierdoor missen wij een groot deel van onze inkomsten, iets wat ons hard raakt. De verzorging van onze pony’s en paarden moet natuurlijk gewoon doorgaan. Elke dag krijgen de pony’s en paarden voer en een schone stal. Om dit te kunnen blijven doen moeten wij onze leveranciers betalen, zodat zij ons blijven voorzien van voer en stro. Met de huidige maatregelen en het vooruitzicht dat deze niet op korte termijn worden versoepeld, wordt het helaas steeds lastiger om alle rekeningen te betalen en onze dieren in hun basisbehoeften te voorzien.

Hoe kun jij ons helpen?
Je kunt ons op de volgende manieren helpen:

Vrij rijden
Het is mogelijk om een uur vrij te komen rijden. Dit uur zal dan van je leskaart afgaan.

Uiteraard moeten wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Dit betekent dat je zelf op en af kunt zadelen en dat je geen vrienden of familieleden meeneemt naar de manege. Na het rijden verwachten we van je dat je de manege verlaat. Het is niet toegestaan om op de manege te blijven.

Het vrij rijden kan alleen wanneer dit telefonisch is besproken met Dick Wieken. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer 050 501 40 41.

Lessen doneren
Is je leskaart nog niet vol, dan kan je ervoor kiezen om je openstaande lessen te doneren. Wanneer de coronacrisis weer voorbij is, willen wij graag als dank daarvoor een leuke middag organiseren met het rijden op jouw favoriete pony of paard inclusief spelletjes of een mooie buitenrit.

Ponykamp
Wil je je graag opgeven voor ons ponykamp? Dat kan! Je doet dan een aanbetaling van 100,00 euro. Mocht het ponykamp toch niet doorgaan, dan organiseren we twee dagen een dagkamp met leuke activiteiten. Je kunt helaas niet op de manege overnachten.

Je kunt er ook voor kiezen om je aanbetaling te gebruiken voor een nieuwe leskaart.

Wil je een bedrag doneren?
Ook dat is mogelijk. Je kunt een bedrag overmaken naar:
Manege de Hulhorst
NL64 RABO 0117 30 78 90

Wil je meer weten over het bovenstaande of een afspraak maken om vrij te komen rijden? Bel dan naar de manege, telefoonnummer 050 501 40 41.
Wij hopen op jullie steun!
Met vriendelijke groet,

Manege de Hulhorst
Dick & Marjan Wieken