Nog enkele plaatsen vrij voor ponykamp augustus!

Nog enkele plaatsen vrij voor ponykamp augustus!

De belangstelling voor onze ponykampen is enorm. Het eerste ponykamp, dat volgende week begint, was al snel volgeboekt. Voor het tweede ponykamp, van 15 tot en met 19 augustus, zijn nog enkele plekken vrij. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol = vol!

In de manege liggen formulieren waarmee je je kunt opgeven. Je kunt ook een mail sturen. Vermeld daarbij je naam, je leeftijd, het telefoonnummer van je ouders/verzorgers en eventuele dieetwensen en/of medicijngebruik.

Je kunt meedoen op een manegepony of met je eigen pony. Het is ook mogelijk om een dag mee te doen. We maken veel buitenritten, naar het Mensinghebos of naar de Zuursche Duinen. Naast paardrijden organiseren we veel leuke activiteiten. Iedereen kan zich opgeven voor het ponykamp; de minimumleeftijd is 7 jaar. De kosten bedragen € 250,00. Dit bedrag kan voor aanvang van het kamp overgemaakt worden op rekeningnummer NL64RABO0117307890 onder vermelding van naam en week. Voor meer informatie kun je bellen naar Dick Wieken, tel. 050 – 5014041.